"Dankzij Onze Eenvoudige Videolessen Ontdek Je Zaken Waarvan Je Zelfs Niet Wist Dat Ze Bestonden En Je Toont Ze Met Veel Trots Aan Je Vrienden!” 🤩
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Enkele reacties van onze leden:
Je kunt altijd op ons rekenen! Zit je met een specifieke vraag over je iPad of iPhone? Dan kan je die altijd stellen aan ons. We helpen je dan graag verder!

Deze vraag van Tineke is een mooi voorbeeld.
Lees zeker ook de reacties onderaan. 😍
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
PROFITEER VAN ONZE TIJDELIJKE KORTING
Heb je de smaak te pakken en wil je graag aan de slag met onze uitgebreide iPad en iPhone cursus?

Schrijf je dan vandaag in voor eenmalig 97 euro of kies voor 3 termijnen van slechts 33 euro en krijg meteen toegang tot onze uitgebreide bibliotheek aan waardevolle videolessen. 
Je krijgt dan meteen toegang tot ons online video-platform en de volgende cursussen: iPadOS 13 + iPadOS 14 + iPadOS 15
Na je inschrijving, wordt er automatisch een account voor je aangemaakt waarmee je toegang krijgt tot ons cursusplatform, waar je alle videolessen bekijkt. 

Zie hier enkele schermafbeeldingen van het platform:
Heb je na het bekijken van een video nog een vraag? Dan kan je onder elke video je vraag stellen. Mijn collega Rutger of ik helpen je dan graag verder. 👍

🎁 Bonus cursus:
iCloud eindelijk onder de knie!

Inclusief de cursus over iCloud. Zodat deze dienst van Apple geen enkele geheimen meer voor je heeft en je al je documenten en foto's 100% veilig kunt opslaan. 
🎁 Privé Facebookgroep
Je krijgt ook GRATIS toegang tot onze Facebookgroep met ondertussen meer dan 3500 leden. Dit wordt door onze leden als een zeer waardevolle bonus gezien. In de Facebookgroep vind je mensen van jouw niveau. Mensen die nieuwe zaken willen ontdekken op hun iPad. 
Door: Matthias Moens
Re: Zo heb je (VEEL) meer plezier van je iPad & iPhone 🔥

Of je nu al wat langer met je iPad & iPhone  werkt of er net mee begint, dit is absoluut iets voor jou.

Tenminste: als je het beste uit je iPad & iPhone wilt halen; als je ook wilt dat de mensen om je heen ademloos toekijken wat jij allemaal kunt doen met je iPad & iPhone.

Als je dat wilt, dan is dit waarschijnlijk de allerbelangrijkste pagina die je de komende jaren gaat lezen…

Ik ga namelijk een verhaal met je delen over hoe ik mijn vader heb geholpen met zijn iPad. Hoe hij een echte iPad-goochelaar is geworden. 

En hoe hij als computerleek inmiddels beter met zijn iPad & iPhone over weg kan dan zijn vrienden en familie - hij is alleen nog net niet zo goed als ik. 😃

In dit verhaal ontdek je hoe jij precies datzelfde kunt bereiken: binnen enkele weken heb jij je iPhone en iPad beter onder de knie!


Ik denk dat jij net als mijn vader bent...
Tenminste… misschien kun jij wel enigszins met je iPhone/iPad overweg, maar worstel je ook soms met je toestel? 

Mijn vader is niet opgegroeid met computers, maar wilt wel graag meegaan met de nieuwe ontwikkelingen. 

En zo’n iPhone en iPad… tsja, al z’n vrienden hebben er ook een en die zijn er steeds mee in de weer. 
Eerlijk gezegd: ik had nooit gedacht dat mijn vader zo enthousiast met z'n iPad aan de slag zou gaan en deze 100% onder de knie zou krijgen.
De waarheid is dat mijn vader een echte computeranalfabeet is. Hij wist niet eens hoe hij zijn iPad moest aanzetten! Laat staan dat hij kon mailen, appen of Facebooken. Hij moest letterlijk alles leren… 

Misschien herken jij jezelf hierin, dat je alles nog moet leren. Of misschien kun je al wel uit de voeten met je toestel. Voor beide is dit waardevol, let maar op! 💪🏼

Toen mijn vader geen beginner meer was, hielp ik hem nog meer verborgen geheimen te ontdekken
Ik heb mijn vader op eenvoudige wijze de grondbeginselen van de iPhone/iPad bijgebracht. Toen hij dat (al verrassend snel!) onder de knie had, gingen we een stapje verder. 

Hij werd van absolute no-no (ik hoop niet dat hij dat leest 😉) een gevorderde gebruiker. Toen hij steeds meer kon, was hij niet meer te stoppen. 

Alle geheimen die de iPhone en iPad hebben en alle mogelijkheden en functies die ze bieden, kent hij en past hij toe. Hij fotografeert ermee én bewerkt zijn foto’s als een pro.

Hij maakt video’s en monteert die; hij kijkt in België naar voetbal via een live-stream uit China; hij installeert app’s en toepassingen die hij leuk vindt; veel instellingen en problemen weet hij zelf op te lossen; en nog veel meer... 

Kortom: mijn vader is een echte expert geworden. En dat allemaal met een eenvoudige training. Hoe heeft hij dat gedaan? Daar kom ik zo op terug, maar dat is het lezen waard.

Maak jij hetzelfde door
als m'n vader?
Ik zag de enorme worsteling bij mijn vader. Hoe hij het apparaat probeerde aan te zetten. Hoe hij zijn code probeerde in te voeren. Hoe hij eenmaal binnen niet wist wat al die plaatjes betekenden. (Dat zijn geen plaatjes maar apps, papa.)

Ze hadden hem zoveel mooie verhalen voorgeschoteld wat er allemaal met die iPad kon. Maar hij was zo teleurgesteld en onmachtig dat hij het na een paar dagen opgaf en zijn iPad in de kast legde.

Ligt jouw iPad er ook maar een beetje bij?

Weet je: het leek mijn vader geweldig om nieuwe werelden te openen vanuit zijn luie stoel. Maar het bleek veel moeilijker dan iedereen hem had voorgesteld. En dus hoefde het voor mijn vader allemaal niet meer zo.

Ik kan me goed voorstellen dat dat ook zo werkt als je je iPad alleen gebruikt om te Facebooken, YouTuben en te mailen. Dan doe je jezelf werkelijk tekort!

Als je niet weet hoe je verder moet dan verlies je al snel je interesse voor het apparaat... Geloof me: dat is nergens voor nodig met de methode die ik je zo aanreik. Lees daarom vooral verder – eerst nog iets over mijn vader 😉
Ik was niet in de buurt
toen mijn vader me nodig had.
Ik ben video-producent en ik weet veel van techniek. De iPad vond ik vanaf het allereerste begin geweldig. Omdat ik een goed ontwikkeld gevoel heb voor techniek en ‘computerslim’ ben, had ik mijn vader goed kunnen helpen. 

Maar ik was niet in de buurt!

Ik woonde en werkte toen in Barcelona. Ik maakte videoclips voor DJ’s. En als ik dan af en toe naar huis belde, merkte ik dat mijn vader steeds minder enthousiast werd over de iPad.

Maar via de telefoon aan hem vertellen wat hij moest doen… dat werkte niet. 😤😱😭
Hoe kon ik de instructies goed
op hem overbrengen?
Frustrerend was het voor mijn vader, want het lukte hem steeds niet met de iPad.

En voor mij was het ook frustrerend dat ik hem er niet mee kon helpen.

Dus ik dacht: ik zet het op papier!

Gewoon een beschrijving met plaatjes erbij en dan leer ik hem hoe hij FaceTime kan inschakelen of een berichtje met foto kan plaatsen op Facebook.

🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♂️Opschrijven werkte niet


Voor hem opschrijven was zo ongeveer het slechtste idee dat ik had kunnen bedenken. 

Eerst moest ik mijn documenten naar mijn moeder mailen (mijn vader had geen idee hoe hij zijn mail moest openen).

Mijn moeder printte het uit, gaf het aan mijn vader en die ging er stap voor stap doorheen. Maar hij snapte er helemaal niets van. Ok, dit was niet de juiste methode. 😂

100% VEILIGE BETALING 30 DAGEN GELD-TERUG-GARANTIE

Als je om wat voor reden ook, niet tevreden zou zijn met deze cursus, laat het me gewoon weten via e-mail en ik stort direct je geld terug. De enige reden dat ik je deze garantie kan geven is dat ik absoluut zeker ben hoeveel jij gaat leren in deze online cursus en hoe goed jij gaat worden met de iPad & iPhone. Maar als om wat voor reden ook blijkt dat deze cursus niet bij je past, dan wil ik je geld niet en betaal ik je onverwijld terug.
Geen gezeur.

Inschrijving sluit binnen:

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML


De beste instructie is door middel van video opnames.
Omdat ik video-producent ben, ging ik ‘in video’ denken. Misschien dat dat zou helpen… Maar ik dacht ook: als dit niet lukt, weet ik het ook niet meer. 

De instructies die ik op papier had gezet, vertaalde ik naar een korte videofilm. Met het iPad-scherm in beeld legde ik met mijn stem helder en duidelijk elke stap uit. Mijn vader zag hoe ik met mijn vinger alle stappen uitvoerde; alsof hij over mijn schouder meekeek. 
Eigenlijk verwachtte ik dat dit niet zou werken en ik dan over vier weken, wanneer ik even thuis zou zijn, de dingen gewoon aan hem zou moeten voordoen. Maar toen gebeurde er diezelfde dag nog iets buitengewoons: ik kreeg een e-mail VAN MIJN VADER! 😁😊

Snap je? Mijn vader wist voorheen niet eens hoe hij de Mail-app moest openen en nu kreeg ik van hem de eerste e-mail verstuurd van zijn iPad (onder het berichtje stond namelijk ‘Verstuurd met mijn iPad’). 

Mijn video-instructies hadden gewerkt. Ik belde hem meteen op. 😎

“Afspelen en altijd kunnen herhalen wanneer ik dat wil
Ik feliciteerde mijn vader direct toen ik hem aan de lijn had. Daarna vroeg ik hoe hij het voor elkaar had gekregen.

En weet je wat hij zei? 

Matthias, het was eigenlijk heel eenvoudig. Ik heb jouw instructie afgespeeld en toen heb ik het nog eens gedaan en de video af en toe stopgezet en precies gedaan wat jij voordeed. En toen nog een keer en toen kon ik het. Ik had even een verloren momentje, maar toen heb ik het weer opgepakt. En ik kan het kijken en herhalen wanneer ik wil en zo vaak ik maar wil.

Alle geheimen van de iPad onthult.
Eenvoudig, in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt”
Je begrijpt dat ik heel enthousiast was over deze ene doorbraak en de woorden van mijn vader. Ineens begreep ik dat mijn video-instructies wél hun doel bereikten.

Ik ben meteen alle basishandelingen voor de iPhone en iPad gaan uitwerken in video’s en heb die online gezet. Mijn vader werd enthousiaster en enthousiaster. Binnen een week had hij zich de basis eigen gemaakt en kon hij werken met de iPhone en iPad. Hij keek geen televisie meer, mijn vader was voortdurend met de iPad bezig!
Als je de basis onder de knie hebt,
valt er nog hele wereld te ontdekken!”
Je begrijpt dat ik de training verder heb uitgewerkt. Kleine moeite voor mij en een grote hulp voor mijn vader. Hij was zo’n goede leerling dat hij steeds meer wilde leren over zijn iPad & iPhone.

Daarom heb ik over alle geheimen van de iPad instructies gemaakt. Zoals het bewerken van je foto’s, het maken van fotoalbums, wat je moet doen bij een vol geheugen, alles over iCloud en nog veel meer. 
Al in 2015 lanceerde ik de allereerste versie van de iPad cursus.
In 2015 lanceerde ik voor het eerst mijn Online iPad Cursus voor het grote publiek. Ik had niet verwacht dat dit meteen zo'n groot succes zou worden.

Het eerste jaar schreven meer dan 1000 mensen zich in! 🤩 Ondertussen zijn er al meer dan 7.000 fanatieke leden!

Mensen die de cursus volgen zitten ook in een besloten Facebookgroep waar ze elkaar kunnen helpen met vragen en problemen. Het is zo fijn voor ze om altijd hulp te hebben. 

Juist ook mensen die dachten dat ze al redelijk met de iPhone en iPad overweg konden, ontdekken dat er veel meer kan. De mogelijkheden zijn eindeloos – je moet alleen even weten hoe het werkt. 

Daarom wil ik je aanmoedigen om ook de diepte in te duiken met je iPad en iPhone. Er zal een nieuwe wereld voor je open gaan.
Sluit jij je aan bij deze fanatieke club? 🤩
Dit is wat zij ervan zeggen:

Ik weet genoeg Matthias 
Ik klik op deze link om me aan te melden

Herken je dit?
 • Je voelt je soms stom omdat je niet weet hoe je informatie moet opzoeken.
 • ​Iedereen is lekker aan het tikken op zijn iPad, maar jij niet.
 • ​Je stelt jezelf vaak de vraag: “Hoe moet ik dat nu weer doen?"
 • ​Gisteren lukte het, maar nu ben je het weer vergeten. 😩
 • ​Je raakt soms gefrustreerd en wilt soms het liefste je toestel wegdoen.
 • ​Je dochter of zoon laat je zien hoe het moet, maar jij bent het de volgende dag alweer vergeten. 
 • ​Het lukt je nooit om mooie foto’s te maken. 
 • ​Je wilt snel even iets opzoeken, maar al snel ben je hopeloos verdwaald in de vele websites waardoor je de informatie niet vindt. 
 • ​Of nog erger: je verdwaalt in je eigen iPhone en Pad.
 • ​Je leest vaak iets over online veiligheid en beveiliging van je iPhone/iPad, maar hebt geen idee wat dit inhoudt.
 • ​Je wilt een fotoalbum maken maar weet niet waar je moet beginnen.
 • ​Je ziet dat er duizenden app’s zijn: welke zijn geschikt voor jou?
 • ​HELLPPP!
Beginnende of gevorderde iPhone/iPad gebruiker? Ik help je om veel meer uit het apparaat te halen.
Alle instructies die ik voor mijn vader heb gemaakt, heb ik opnieuw opgenomen en online gezet. Het is een complete cursus op video.

Wanneer je besluit mee te doen met met de Online iPad & iPhone cursus, krijg je toegang tot alle video’s.
Je leert in korte tijd – net als mijn vader – precies wat je allemaal met je favoriete Apple producten kunt doen.

Stap-voor-stap. Op video. In jouw eigen tempo. En je kunt de video’s pauzeren en zo vaak herhalen als je maar wilt.

Nog iets belangrijks: als je een vraag hebt of vastloopt, stuur ons dan gerust een mailtje. Ons team staat voor je klaar en helpt je graag!

Voor beginnende en gevorderde iPhone en iPad gebruikers is dit de allerbeste cursus die er bestaat. Je ontdekt gegarandeerd binnen enkele dagen de geheimen van de iPad en iPhone en hoe jij deze zelf kunt toepassen.
😎 Stel je eens voor:
 • Binnen enkele dagen ben je al een iPad/iPhone held!
 • ​Iedereen is verbaasd over wat jij allemaal met je iPad/iPhone doet.
 • ​Je weet de dingen op je iPad/iPhone te vinden - waar je inmiddels steeds meer plezier uithaalt. 
 • ​Gisteren ging het beter, vandaag gaat het nog makkelijker.
 • ​Je legt je zoon of dochter uit hoe iets werkt op hun iPad/iPhone.
 • ​Je maakt de allermooiste foto’s met je toestel (en bewerkt deze).
 • ​Je zoekt even snel iets op.
 • ​Je verdwaalt nooit meer in je eigen iPad/iPhone.
 • ​Mensen vragen aan JOU om hulp met hun iPad of iPhone
 • ​Je maakt mooie fotoalbums (met één druk op de knop).
 • ​Je hebt je zaakjes goed in de hand. 👍
 • ​En heb je toch een vraag? Dan is er altijd hulp op afstand. Dat is wel zo fijn. 😁

100% VEILIGE BETALING 30 DAGEN GELD-TERUG-GARANTIE

Als je om wat voor reden ook, niet tevreden zou zijn met deze cursus, laat het me gewoon weten via e-mail en ik stort direct je geld terug. De enige reden dat ik je deze garantie kan geven is dat ik absoluut zeker ben hoeveel jij gaat leren in deze online cursus en hoe goed jij gaat worden met de iPad & iPhone. Maar als om wat voor reden ook blijkt dat deze cursus niet bij je past, dan wil ik je geld niet en betaal ik je onverwijld terug.
Geen gezeur.

Inschrijving sluit binnen:

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML


Waarom de videolessen werken:
Er bestaan nogal wat trainingen voor je iPad en iPhone. Ze hebben allemaal één groot nadeel: ze werken niet! 

Je hebt bijvoorbeeld in de boekwinkel een boek aangeschaft ‘Werken Met Mijn iPad’. Aan de hand van geschreven taal moet je achter je apparaat gaan uitvogelen hoe het werkt, maar het boek ligt nog steeds te verstoffen in de boekenkast, want het is saai. En wat als het niet lukt?

Of je volgt iPad-groepslessen. Iemand doet de groep voor wat je moet doen, je oefent wat, komt thuis… Maar tegen die tijd ben je alle handelingen en informatie alweer vergeten.

Bij DigitaalSlim, leer je ZELF de geheimen van je iPad. Dat is de grote kracht. Doordat je er zelf mee aan de slag gaat, leer je het snel en vergeet je het nooit meer.

De hele cursus staat op video. Er zijn verschillende categorieën die onderverdeeld zijn in hoofdstukken zodat je binnen enkele seconden de gewenste video bekijkt. 🤩

Zo kun je ook precies de videolessen bekijken die jou interesseren. 

Ben je vergeten hoe je een bepaalde handeling ook al weer moet uitvoeren? 

Geen probleem: je gaat gewoon terug naar de video en leert het jezelf opnieuw aan. Net zolang tot het in je eigen systeem zit.

In je eigen tempo. 🤩😎
Krijg (weer) plezier met je iPad/iPhone
Dat begrijp je denk ik wel. Als je steeds worstelt met je iPhone/iPad, leidt dit tot veel frustratie. 😠

Sommigen denken dat als ze een iPhone/iPad hebben, het vanzelf zal gaan en ze het toestel vanzelf onder de knie zullen krijgen. Dat kan tegenvallen. Je moet eigenlijk iemand hebben die even de basiszaken aan je uitlegt. 
De iPad & iPhone zijn hele mooie apparaten, maar je moet wel weten hoe het werkt! Bij DigitaalSlim leer je dit in je eigen tempo.

Nadeel: je familie en vrienden gaan jou vragen je trucs aan hen uit te leggen. 😄😉
Ook zij zijn blij dat ze deel uitmaken van onze leuke community!
De video's maken het héél gemakkelijk.
Ook het feit dat je het altijd terug kunt bekijken wanneer je het nodig hebt komt goed van pas 😜

Zeker voor een 50 plusser. 😄 Sommige dingen gebruik ik minder en tegen de tijd dat ik het terug nodig heb ben ik weer vergeten hoe het moest. 😖

Ik heb vanalles geleerd dankzij jou. Ik ben blij met mijne nieuwe vriend ,de Matthias. 👍👍

Ik had eerder ook al iPadlessen genomen. 2 x 2 uurtjes, die me samen 120€ gekost hebben en dan krijg je teveel informatie in 1 keer 😖 zodat ik eenmaal terug thuis meer dan de helft vergeten was, 😅 dus is de cursus zeker z'n geld waard. Ik kan het bekijken en blijven bekijken zolang ik lid ben. 😃 Achteraf bezien is het zelfs héél goedkoop in vergelijking met de andere cursus die ik volgde!

Ook dat ik heel tevreden ben over jou bereikbaarheid , dat is helemaal geen probleem , jij antwoordt sneller dan ik. 😜

Ik heb al reclame gemaakt voor jou hoor 😜 Mijn vriendin Liliane is ondertussen ook al lid😜 geworden 👍 en hopelijk volgen er nog. 😃

Carine Deckx
Hey Matthias,

Heel veel dank! Ik vind je cursussen buitengewoon interessant en leerzaam.
Dit is wat ik al lange tijd zocht, iemand die de mogelijkheden van de iPad op een heldere manier uitlegt. Ik wist van veel dingen niet eens van het bestaan.
Hetgeen je vertelt zijn echt de dingen die steeds in de praktijk kunnen worden toegepast. Hier heb ik veel aan.

Groetjes, Simon

Simon Bimmel
Beste Matthias,

Ik wil je bedanken voor de efficiënte cursussen. Wat me vooral veel plezier doet is dat hij beter en beter wordt. In tegenstelling tot andere cursussen waar na betaling alles stilvalt, is jouw aanpak opwindend aangenaam. Ik kijk uit naar het vervolg, maar ben nu al super tevreden.

Vriendelijke groeten,
Wim

Wim De Ryck

100% VEILIGE BETALING 30 DAGEN GELD-TERUG-GARANTIE

Als je om wat voor reden ook, niet tevreden zou zijn met deze cursus, laat het me gewoon weten via e-mail en ik stort direct je geld terug. De enige reden dat ik je deze garantie kan geven is dat ik absoluut zeker ben hoeveel jij gaat leren in deze online cursus en hoe goed jij gaat worden met de iPad & iPhone. Maar als om wat voor reden ook blijkt dat deze cursus niet bij je past, dan wil ik je geld niet en betaal ik je onverwijld terug.
Geen gezeur.

Inschrijving sluit binnen:

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML


De iPad & iPhone cursus
van DigitaalSlim.
In de Online Cursus voor iPad & iPhone gaan we samen een nieuwe wereld ontdekken, vol mogelijkheden waarvan je niet wist dat ze bestonden.

Ik neem je bij de hand en toon je alles stap-voor-stap en rustig.

Video is het krachtigste medium om kennis op te doen, omdat het zo visueel is. Je zal merken dat het net is alsof ik naast je zit en je over mijn schouder meekijkt.

Bekijk hieronder een kort overzicht van de onderwerpen:
 • Foto’s versturen
 • ​Gesproken berichten versturen
 • ​Emoticons gebruiken
 • ​Prachtige foto’s maken
 • ​Panorama foto’s maken
 • ​Agenda beheren
 • ​Multitasken
 • ​Kredietkaart koppelen aan App Store
 • Wachtwoorden veilig opslaan
 • ​Contacten beheren
 • ​FaceTime gebruiken voor videobellen
 • ​Foto’s bekijken en verwijderen
 • ​Foto’s bewerken
 • ​Foto’s ordenen in albums
 • ​Foto-albums delen
 • ​Herinneringen toevoegen
 • ​iPad veilig verbinden met WiFi in hotel
 • ​iPad software update foutloos uitvoeren
 • ​Technieken om sneller instellingen te wijzigen
 • Muziek luisteren
 • ​Kaarten: Huidige locatie bepalen
 • ​Navigeren (GPS)
 • ​Weergaves in Kaarten
 • ​Apple Pencil koppelen en gebruiken op iPad
 • ​Notities-app ontdekken
 • ​E-mail versturen
 • Opslagruimte vrijmaken
 • ​iCloud eindelijk onder de knie krijgen
 • ​Surfen met Safari
 • ​Webpagina’s opslaan bij favorieten
 • ​Tabbladen gebruiken in Safari
 • ​Foto's veilig opslaan in iCloud
 • ​Applicaties in mappen plaatsen
 • ​Applicaties afsluiten
 • ​Sneller schakelen tussen applicaties
 • ​Kopiëren, knippen en plakken
 • ​Muziek/foto’s overzetten van PC naar iPad.
 • ​Helderheid scherm aanpassen
Een vergelijkbare cursus kost je al snel duizend euro!
Er bestaat  geen vergelijkbare cursus die zo uitgebreid is. Er zijn bedrijven die voor een iPad-cursus van één dagdeel maar liefst 350 euro vragen. 😕 En als je een goedgeschoolde IT-leerkracht wilt inhuren kost dat al gauw 125 euro per uur

Valt dat binnen jouw budget? Reken maar uit, maar ik denk het niet. 

In DigitaalSlim staan er honderden videolessen op je te wachten, met extra bonussen én hulp op afstand. Zo'n cursus zou normaliter tenminste 1000 kosten. 

Goed nieuws: ik vraag nog niet eens de helft daarvan...
Toegang tot de allernieuwste versie!
iPadOS 15 (iPad) & iOS 15 (iPhone), zijn de allernieuwste besturingssystemen voor de iPad en iPhone. Onze cursus bevat ook videolessen over deze nieuwste versie.

Heel veel mensen onderschatten het belang van het besturingssysteem.

♥️ Het is het hart van je apparaat.
Zonder iPadOS/iOS is er zelfs geen iPad/iPhone. 

Pas als je dit systeem onder de knie krijgt zal je het maximale genot ervaren bij het gebruik van je geliefde apparaat.
Heb je nog geen iPadOS 15?
Bij je inschrijving krijg je ook toegang tot de iPadOS 13 en iPadOS 14 cursus. Heb je dus een iets oudere iPad, dan kan je aan de slag met deze cursussen. 

Heb je toch al iPadOS 15? Dan raden we je toch aan om te starten bij de video's over iPadOS 13 en 14, want de zaken die je daar ontdekt kan je nog steeds toepassen in iPadOS 15. 

100% VEILIGE BETALING 30 DAGEN GELD-TERUG-GARANTIE

Als je om wat voor reden ook, niet tevreden zou zijn met deze cursus, laat het me gewoon weten via e-mail en ik stort direct je geld terug. De enige reden dat ik je deze garantie kan geven is dat ik absoluut zeker ben hoeveel jij gaat leren in deze online cursus en hoe goed jij gaat worden met de iPad & iPhone. Maar als om wat voor reden ook blijkt dat deze cursus niet bij je past, dan wil ik je geld niet en betaal ik je onverwijld terug.
Geen gezeur.

Inschrijving sluit binnen:

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML


Profiteer vandaag van deze bonussen!
🎁 Bonus #1:
Exclusief toegang tot de privé Facebookgroep
Denk even aan het volgende: je gaat aan de slag met de cursus, je ontdekt alles van de iPad en kunt het apparaat bedienen zoals de grootste experts.

Lijkt dat je wat? Ja hè. Maar ik heb nog iets geks gemerkt. Mensen die enthousiast zijn hebben behoefte aan soortgenoten voor reflectie of een andere mening.

Je krijgt GRATIS toegang tot de Privé Facebookgroep. Dit wordt door de deelnemers als een zeer waardevolle bonus gezien. In de Facebookgroep vind je mensen van jouw niveau. Mensen die de iPad uiteindelijk uitstekend in de vingers hebben en die je met van alles en nog wat kunnen en willen helpen:
 • ​Je kunt hier vragen stellen en krijgt inspiratie van anderen
 • ​Samen met mijn collega's even we antwoorden en extra tips + delen we video's in de groep.
 • ​Toegang is exclusief voor leden en geldt levenslang. Althans, zolang als Facebook bestaat. 
 • ​Bestaande leden waarderen deze groep zeer hoog!
🎁 Bonus #2:
iCloud eindelijk onder de knie krijgen
Je hebt er zeker al van gehoord, iCloud.
Maar wat is het precies?

iCloud zorgt ervoor dat al je gegevens 100% veilig zijn. Denk aan je bestanden, contacten, berichten, e-mails.

Maar het allerbelangrijkste: Je foto's en video's!

Door iCloud onder de knie te krijgen mag je 100% zeker zijn dat je foto's en video's veilig zijn. 

Zelfs bij breuk, diefstal of waterschade. 

iCloud is een cruciaal onderdeel van je iPad & iPhone-ervaring. Bekijk deze bonuscursus daarom heel aandachtig!
🎁 Bonus #3:
Expertise XXL
Als bonus krijg je ook Expertise XXL. Wat houdt dit precies in?

Wel, indien jij een zeer specifieke vraag hebt over de iPad/iPhone, die nog niet verwerkt zit in de cursus, dan mag je mij of mijn collega's altijd contacteren en gaan we samen je probleem oplossen.

Dus je bent vanaf nu van niemand meer afhankelijk in je vriendenkring of familie, je kan altijd bij mij terecht.

Merk ik dat jouw vraag regelmatig gesteld wordt door andere leden, dan zal ik daar een nieuwe video over maken en toevoegen aan de cursus.
🎁 Bonus #4:
Vaste prijs garantie
Zoals je ziet krijg je zeer veel waarde voor de lage prijs van eenmalig 97 euro. Daarom zal ik de prijs vermoedelijk verhogen naar 177 euro. 

Indien je vandaag inschrijft voor De Online iPad & iPhone cursus, zet ik de prijs vast en betaal je niet het hogere bedrag, wat er zeker aankomt.

Twijfel dus niet langer en beslis vandaag om te starten. Hier krijg je geen spijt van!
De ontwikkelingen staan niet stil en zeker die op computergebied niet. Deze iPad & iPhone cursus zal doorheen het jaar ook nog updates krijgen in de vorm van nieuwe videolessen. 

Het voordeel aan deze cursus is dat hij online is. Eenmaal je deze cursus met iPadOS 15 en iOS15 aanschaft, krijg je levenslang toegang tot alle videolessen. 

Je account en toegang tot deze cursus verloopt nooit. 

100% VEILIGE BETALING 30 DAGEN GELD-TERUG-GARANTIE

Als je om wat voor reden ook, niet tevreden zou zijn met deze cursus, laat het me gewoon weten via e-mail en ik stort direct je geld terug. De enige reden dat ik je deze garantie kan geven is dat ik absoluut zeker ben hoeveel jij gaat leren in deze online cursus en hoe goed jij gaat worden met de iPad & iPhone. Maar als om wat voor reden ook blijkt dat deze cursus niet bij je past, dan wil ik je geld niet en betaal ik je onverwijld terug.
Geen gezeur.

Inschrijving sluit binnen:

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML


Word jij ons nieuwste lid?
Zoals je ziet is de tijd om je in te schrijven beperkt. Ik heb besloten de deuren eenmalig te openen voor nieuwe cursisten, zodat ik echt goed al mijn aandacht en zorg aan je kan geven.

Als je meer uit je Apple-producten wilt halen dan is het nu de tijd om actie te nemen.

Binnen enkele dagen heb jij al aanzienlijk meer controle en plezier met je iPad & iPhone, en laat je anderen zien wat je allemaal al kunt doen op je toestel. 

Of je blijft doen wat je op dit moment doet. Dat is ook helemaal goed. De keuze is aan jou...
Vandaag betaal je geen 177 euro
maar slechts eenmalig 97 euro!
(Je krijgt levenslang toegang)
Veelgestelde vragen
Hoeveel mensen hebben de cursus al gevolgd?
Nadat mijn vader er zo enthousiast over werd, heb ik besloten om meer mensen ermee te helpen. Inmiddels heb ik bij iPad Leren -- De voorloper van DigitaalSlim -- de afgelopen 7 jaar al meer dan 8000 cursisten mogen begroeten en ze zijn er stuk voor stuk enthousiast over. Het is het meest uitgebreide platform die er bestaat. 

Moet ik op bepaalde momenten aanwezig zijn voor de cursusdelen?
Nee, en dat is het mooie van ons platform. Je kunt het helemaal doen op jouw tempo en op tijden dat het jou goed uitkomt. Alle cursusdelen heb ik namelijk als video opgenomen en die video’s staan online en blijven online beschikbaar. Daardoor kun je de cursus echt volgen op jouw tempo en wanneer het jou uitkomt.

Ik weet al het een en ander van de iPhone/iPad…
Dan is deze cursus echt wat voor jou. Ja, ik ga in op de basis. Maar vervolgens gaat het de diepte in en zal je ontdekken wat voor wondere wereld er in je iPad & iPhone verborgen zit. Ik leer je hoe je die geheimen kunt ontrafelen. Deze cursus is dus ook echt geschikt voor gevorderde iPhone- en iPad-gebruikers. 

Ik weet helemaal niks van de iPad of iPhone...
Ook dan is deze cursus precies wat voor jou. Ik ga namelijk stap voor stap op de basis in. Heb je die goed onder de knie? Dan ga je naar het gevorderde deel en ga je meer en meer de diepte in.

Ik ben niet zo’n snelle leerling…
Dat geeft helemaal niets. Je kunt elke video tot in den treuren opnieuw bekijken en de handelingen die ik voordoe op het scherm precies nadoen. Net zolang tot het in je ‘systeem’ zit.

Maar als ik er nu echt niks van snap?
Het is bij al die cursisten nog niet voorgekomen, maar mocht je iets niet begrijpen, dan kun je ons altijd mailen. Ik en mijn team staan klaar voor je! Vaak zie je dat, als je het even naast je neerlegt en onze hulp krijgt, het opeens wel lukt. Super goed gedaan! 👍 😃

Wat gebeurt er als de cursus voorbij is?
Het leuke aan ons platform is dat het niet statisch maar dynamisch is. Dat wilt zeggen dat we regelmatig nieuwe video's toevoegen. Op basis van de updates van Apple of van vragen die we ontvangen van de leden. Zo blijf je altijd bij, en dat is inclusief. 

Ik weet helemaal niets van techniek.
Precies zoals mijn vader destijds - en trouwens: heel veel iPhone- en iPad-gebruikers zijn niet technisch aangelegd. Ik zal het je nog sterker vertellen: de iPad is ontwikkeld om een mini-computer te maken voor a-technische mensen. Het belangrijkste is dat je erop kunt vertrouwen dat er eigenlijk niks mis kan gaan met een iPhone of iPad.

Waarom is er maar beperkte inschrijving mogelijk?
Omdat ik er graag helemaal voor mijn cursisten ben. Je kunt je voorstellen dat als zich 500 nieuwe leden tegelijk inschrijven, wij hier erg druk mee zijn. Zodra de inschrijving is gesloten, en de nieuwe leden zich storten op de cursusvideo's, kunnen wij ons vol richten op deze nieuwe leden en hun vragen. 

Wat gebeurt er als de cursus voorbij is?
Je hebt voor altijd toegang tot de aangekochte cursus met de nieuwste versie: iPadOS 15 en iOS 15 en krijgt ook toegang tot alle updates over deze laatste versie. Dat betekent dat je altijd alle materiaal weer kunt terugkijken en bepaalde trucjes die je vergeten zou zijn, zo weer kunt leren.

Is het veilig om met een bankkaart te betalen?
Ik gebruik de industrie standaard voor encryptie om je kaart en je gegevens te beschermen gedurende het betaalproces. Je gegevens worden met niemand gedeeld en ik kan de details van je kaart zelf niet inzien. Want ik wil dat je weet dat ik de veiligheid van al mijn online activiteiten extreem serieus neem.
En uiteraard biedt onze 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie veel bescherming.

Goed, ik doe mee en ik betaal. Wat is de volgende stap?
Zodra je betaling is voltooid, ontvang je enkele seconden een mailtje met je gebruikersnaam en wachtwoord voor de cursus. Daarmee log je in in je eigen cursus-account, waarin je toegang hebt tot de cursus.

Heb je een vraag of lukt het niet? Geen probleem, stuur ons gerust een mailtje en we helpen je er graag mee. 
Niet tevreden? Geld terug!
Als je vandaag instapt, geniet je van een 30 dagen geld-terug-garantie. Je krijgt onbeperkte toegang alle video's uit deze cursus. 

Als je wilt mag je letterlijk alle aanwezige video's bekijken in 30 dagen. Bevalt de cursus niet? Stuur ons dan binnen de 30 dagen een e-mail en je krijgt het volledig bedrag terug. Zonder gezeur! 
Ik kijk er naar uit om je te mogen verwelkomen. 

Ik wens je alvast heel veel plezier toe. Want daar draait het tenslotte om.
Op een eenvoudige en aangename manier nieuwe mogelijkheden ontdekken die een basis zullen vormen voor de komende jaren. 

Klaar om samen deze nieuwe digitale wereld te ontdekken? 🤩
Wat denk je? Je hebt 3 opties:

1. Deze pagina verlaten zonder enige actie, om later terug te komen en te zien dat de prijs naar €177 is verhoogd.
2. Op zoek gaan naar alternatieven die veelal onduidelijk, incompleet en duurder zijn — lees de recensies nog eens hierboven.
3. Je stapt risicoloos in en geeft het een kans. Je hebt niets te verliezen.
De keuze is aan jou, dus meld je hier aan.

Veel succes,
Matthias

100% VEILIGE BETALING 30 DAGEN GELD-TERUG-GARANTIE

Als je om wat voor reden ook, niet tevreden zou zijn met deze cursus, laat het me gewoon weten via e-mail en ik stort direct je geld terug. De enige reden dat ik je deze garantie kan geven is dat ik absoluut zeker ben hoeveel jij gaat leren in deze online cursus en hoe goed jij gaat worden met de iPad & iPhone. Maar als om wat voor reden ook blijkt dat deze cursus niet bij je past, dan wil ik je geld niet en betaal ik je onverwijld terug.
Geen gezeur.

Inschrijving sluit binnen:

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML


© DigitaalSlim | Coupure Rechts 620 bus 20 | 9000 Gent | België | kvk BE0756835273